Mogu da jedem svoj put do je Younger te

Mogu da jedem svoj put do je Younger te


Jesi li primetio kolagen u programu word u većini kreme negu kože, posebno anti izguћvamo kreme? Pa, ako ste se pitali kakav kolagen je to je jednostavno protein prisutan u svim tijelo je organa i tkiva.

Kolagen je izveden iz Grčke 'kolla' značenje lepak. Prema MediLexicon, kolagen je porodica genetski različita molekula, svi imaju jedinstveni trostruki Heliks konfiguraciju od tri subunits polipeptid poznat kao Alfa-lance.

Postoji oko 16 različitih tipova kolagena, ali oko 90 odsto collagens u telu su tipova, ja, II i III. Collagens u ljudskom telu su jaki i fleksibilni sa tip kolagen biti posebno istezanje i koji su zapravo jači od čelika.

Koža se sastoji od tri sloja, epidermis, dermis i hypodermis i u u dermis to kolagen se nalazi. To je odgovoran za kožu snagu i elastičnost i gubitak kolagena uzrokuje bore i izaziva slabljenje hrskavice u zglobovima. U stvari kao ti, starosti, tijelo je kolagen proizvodnje smanjuje stvaraju bore, fine bore i smanjuje gipkost kože. Ali pre nego što krenete za to protiv starenja krema, stani.

Kolagen je kao cement koji sve povezuje. Kolagen koji proizvodi telo ima nekoliko važne uloge u zdravlju. Ako ovo je iscrpljen, dopunski kolagen se mogu koristiti u medicinske i kozmetičke svrhe.

Dok je većina protiv bora kreme sadrže kolagen i elastin, oni su previše gusta da prodre u kožu i često jednostavno ostaje na površini. Takođe sa brojem hemikalije koje se nalaze u kremama dostupne sa police, to mogla potencijalno ubrzati starenje nasuprot kontrolisati. Kolagen daje strukturne podrške, snage i neke elastičnost u telu. Osim primorane u zamenu i restauraciji mrtve kože ćelije, to služi i kao zastitni pokriva organe kao bubrege.

Smanjenje broja pripadnika kolagen se desi Proknjiži 40 godina starosti, a u slučaju žene smanjuje prilično drastično posle menopauze. Pa kako osigurate kolagen održava? Pa, jednostavno se držati pravu dijetu.

Proizvodi od soje sadrže genistein stroju kolagen proizvodnje kvalitete. Isto tako, tamno zeleno povrće imaju antioksidant lutein, koji pomaže u telo proizvodnju kolagena.

Crveno voće i povrće sadrže lycopenesl koji je izvrstan izvor za povećanje kolagena. Isto tako Vitamin C-bogati plodovi kao narandže, limuna i jagode i љljive, kao i ribe kao losos i tuna i indijske orahe, orahe, bademe i brazilski orasi pomoć.

U stvari svi ovi sadrže Omega 3 masne kiseline koje pomažu u telo povećanje kolagena. Isto tako sojino takođe ima zdrave debeli omega-3.

Hrana bogata sumpor sadržaj kao zelena i crnih maslina, sveži krastavci i celer mogu da pomognem. Ključ je da ishrani Balansirano koje vam mogu pomoći proizvodi kolagen.