Biljni čaj može pomoći da se bore za rak dojke

Biljni čaj može pomoći da se bore za rak dojke

Tradicionalni Biljni čaj možda ključ ka borbi protiv raka dojke, tvrde naučnici.

Izvode iz elektrane, poznati kao Device Mentl, koja se koristi kao lekovita čaj u nekim zemljama, mogu da ubijem kancerogene ćelije u epruveta.

Čaj na biljnoj bazi je već pijana žena u ruralnim Pakistan koji imaju rak dojke, ali do sada koristi kao tretman je bio smatran folklor.

Istraživanje naučnika na univerzitetu Aston, Birmingham i Rasel Hall bolnicu, Dudley, ukazuje da sadrži potentan agenti za borbu protiv raka koji deluju sama ili u kombinaciji protiv širenja ćelije raka.

Laboratorijski testovi pokazali su uhapsili rast ćelija u roku od pet sati aplikacije i izazvao ih da umru u roku od 24 sata.

Elektrana, koja je u botanički ime Fagonia cretica, nalazi se u suvoj, pustinjskim područjima Pakistana, Indije, Afrike i delova Evrope.

Profesor Helen Grifits i profesor Amtul R Carmichael, koji je vodio radnu sobu, našao Biljni čaj napravljen od ekstrakt biljke uništava ćelije raka, ali za razliku od konvencionalne hemoterapiju, tretman neće oštetiti normalne dojke ćelije, čime se smanjuje nuspojave.

Izveštaji od raka dojke kod obolelih u Pakistanu predložiti da izdvojite fabrike ne izazivati nikakve ozbiljne nuspojave kao što su gubitak kose, baci u krvnih zrnaca ili proliv.

Istraživanje, objavljeno u nalogu nauka, što je jedan PloS, našao na ekstrakt biljke je imao romana mehanizmom koji je mogao popraviti nedostatke u ćeliji DNK koji bi normalno da se odupru rast tumora.

Odgovorom oštećenog DNK ne samo omogućava raku da buja, takođe to sputava radovi hemoterapiju način što smanjuje njenu efikasnost.

Profesor Carmichael je rekao malu bolnicu 100 milja severno od Lahore u Pakistanu koristeći Biljni čaj pre 40 godina da tretira raka dojke.


Rekla je: "čini se da ih u remisiji, mada ne treba da koristimo reč lek u ovoj fazi.

"Međutim, žive dugo vremena bez gubitka kose ili stavlja na veliku količinu težinu, niti da iskusi druge otrovne nuspojave povezane sa hemoterapijom, tako da smo sigurni ovaj ekstrakt ima nešto da doprinesem."

Ona je rekla da opreza testovi će biti potrebno u razvoju droga na osnovu ekstraktu.

U ovom trenutku Biljni čaj koristi da tretira Azijati, ali možda postoji različite efekte u belac pacijenata, dodala je ona.

Profesor Grifits je rekao da više istraživanja je potrebno za uspostavljanje ekstraktu ulogu u upravljanju rak, i to sada treba trebalo dokazati da ovaj ekstrakt je efikasan u ubijanju ćelije raka iz tijela, kao i unutar laboratorija.

Rekla je da je sledeći koraci su za identifikaciju koji element biljke je odgovoran za ubijanje ćelija raka sa pogledom na kraju suđenja tjerati raka.

Dr Caitlin Palframan, Upravitelj pravilima na napredak raka dojke, je rekao: ' neke od najvažnijih borbi protiv raka droge su prvobitno izvedene iz biljaka.

' Kao i ova istraživanja u vrlo najranijem, ne znamo, već neko vreme da li droge je izveden iz ove biljke će biti delotvoran u lečenju raka dojke, ali smo se radujem da vidim ima li napretka.

"Bi savetujemo žene sa rakom dojke koji razmišljaju o koristeći bilo koji biljni preparati raspravljati o tome sa svojim doktorom prvo kao neke mogu ometati tretman tekućim rak."

Ema Pennery, direktor dojke rak je stalo, je rekao: "mnogo više istraživanja bi bilo potrebno za izgradnju ove radove manjeg obima laboratorija do datuma".