Ekstrakt biljke pomaže da odsečete dijeta

Ekstrakt biljke pomaže da odsečete dijeta


Kivi istraživači eksperimentisanja sa ekstrakt je gorka biljka razvili za potencijalne suzbijanje apetita, rekli su na konferenciji međunarodne gojaznosti.

Ne imaju po imenu fabrike ali predstavili rezultate testa na Evropskom gojaznosti samit u Švedskoj, pokazuje da uzimanje kapsule koje sadrže fabrike ekstrakt, Amarasate, je bilo povezano sa naknadno troše manje kilojoules.

Eksperiment je bio gotov u 19 ljudi normalne težine. Za tri dana tretman nakon posta preko noći, su pojeli standardizovano doručak i uzeli kapsule u 11.

Učesnici data aktivne kapsule potrošeni u proseku 911 kilojoules manje za ručak i 944kJ manje brzu hranu.

U 2008/09, je Novi Zeland odrasli ishrana istraživanje median dnevne energije Usisni je imao 10 godina, 380kJ za muškarce i 7448kJ za žene.

Amarasate, koji je opisao kao «gorka KOČNICOM», razvijen od strane istraživača iz biljke & hrana istraživanja i univerzitetu Okland i imaju registrovani žig za proizvod.

"Aktiviranje gorke Kočionog mehanizma od strane je gorka biljka ekstrakt možete stimuliše oslobađanje stomak peptid hormona u apetit regulacije i potisne naredne hranjenja ponašanje na zdrave ljude", rekli su.