Origano ekstrakt je moćan antimikrobnu

Origano ekstrakt je moćan antimikrobnu

Studije su pokazale svoju korisnost protiv candida albicans, Aspergilus kalup, stafilokoka infekcije, vaginalne infekcije, pseudomonas i listerija. Studija od nas ministarstvo poljoprivrede je pokazao da eteričnih ulja predstavljen antimikrobnu aktivnosti protiv salmonela i e. Coli. Druga istraživanja drži isti, kojem se navodi da je origano ulje je takva je moćan antimikrobnu da to može da se koristi za očuvanje hrane. Studijama iz odeljenja hranu nauka na univerzitetu u Tenesiju i Univerzitet Poteklu je utvrđeno da je da je slične rezultate za origano antibakterijskih akciju na patogeni klice.

Nedavna studija iz za fiziologiju i biofiziku na Georgetown univerzitetskom medicinskom centru, je glasila na sledeći način kada je u pitanju uloga eterična ulja za infekcije,

Nove, sigurne antimikrobnu agenti su potrebne za sprečavanje i prevazilaženje ozbiljne infekcije bakterijska, virusna i gljivica. Na osnovu našeg prethodnog iskustva i sve ostale, smo predvideo da eteričnih ulja, kao što su one od origanum ponuditi takve mogućnosti.

U tekstu objavljenom u dnevniku nauka, pronađen je od suštinskog značaja ekstrakt biti efikasan u ubijanju bakterija stafilokoka. Takođe je bio podjednako efikasan u svoje sposobnosti Insekto-ubijanje kao uobičajeni recept antibiotika.

Druga studija objavljena u dnevniku, eksperimentalne i Toxicologic patologije našao da je origano ekstrakt spustite negativnim efektima indukovanoj kolitis kod pacova i otvara vrata za nove ideje za svoju korist od debelog creva i jetre.