Nattokinase:Powderfui enzim sprečava srčani udar i udar

Nattokinase: moćan enzim Prevens srčani udar i udar


Prema US centara za kontrolu bolesti, svake godine oko 700 000 građana dobio infarkt, vodeći uzrok ozbiljne, dugoročne invalidnosti u Sjedinjenim Državama. Američka asocijacija srce procenjuje da skoro svake godine, oko 1 miliona Amerikanaca će patiti srčani udar.

-Plaćeni oglasi-

Oko 700 000 komada će biti obolelih od prvog srčanog udara, dok je oko 500 000 će biti ljudi koji su prethodno imali srčani udar. Sve se svodi na ovo: nasuprot popularnom verovanju, srčani udar i udar čine više smrti nego sve su rakovi i povrede u kombinaciji, a jedan iz svake 2.4 smrti je pripisati kardiovaskularne bolesti. Kako je to moguće u zemlji najbogatiji, najviše visoko obrazovanih na zemlji?

Većina nas se premalo vežba akumuliraju previše stresa i jadni ishrani prepune zasiжene masti, rafinisani secer i premalo vlakana. Dodavanje na listu naviku pušenja, i odgovor je sasvim jasan. (Iako ima znatno veći rasprostranjenost pušenja cigareta u Japanu nego u sad-u, smrtnost od CVD među ljudima u Japanu je manje od pola od toga u u U.S.3) A da stvari budu gore, studija objavljena u The Journal of Američkom Medicinskom Asocijacijom (3/6/2002) ukazuje na to da je izloženost vazduh zagađenje može izazvati nekih 10 000 fatalne infarkta godišnje u sad-u!

Konvencionalni zdravstvene zaštite je naglašene zajedno sa farmaceutskoj industriji da ponudi privremene brzi popravak za ubica broj jedan našeg vremena. Lek drogu smanjiti holesterol. Aspirin i Vorfarin razredi krv. Za borbu protiv hipertenzije lijekova smanjiti krvni pritisak. Bajpas operacije, i angioplastiku opozovite arterije. U suštini, svi oni pomoći produžiti život pacijenta sa kardiovaskularnim bolestima (CVD). Ali ove droge ili procedura nije bez rizika ili nuspojave. Pa, imamo dobre vesti za tebe!

CVD rizik može znatno smanjiti izmeni način života i dodavanjem dodaci ishrani dokazano da podrži kardiovaskularnog zdravlja. Većina nas svesni koji jede upaljač, više uravnoteћenu dijetu, i otkaz duvana i ostvarivanje redovno su dovoljne da presretnemo većini slučajeva bolesti srca, pre nego što su se ikada desi. Sada postoji nešto drugo mogu da uradim.

Nattokinase pokazalo da podržavaju normalan krvni pritisak, rastvaranje ugrušaka i ih sprečiti da se formira na prvom mestu!