Izvode određene biljke neka si mlad i ziv

je da izvode određene biljke neka si mlad i ziv


Nova studija objavljena u dnevniku Oncotarget tim istraživača Konkordija i zasnovan na Quebec biotech kompanija Idunn tehnologije otkrili važan faktor: biljka izdvaja koja sadrži šest najbolja grupa molekula protiv starenja koje je ikada video.

Za studije, istraživački tim procesljala Idunn tehnologija, obimnu biološke biblioteku, vođenje više od 10 000 suđenja ka ekrana za biljku ekstrate koji će povećati hronološkom vek trajanja od kvasca.

Zašto kvasca? Cellularly govoreći, starenja napreduje na sličan način u kvasca, kao i ljudi. To je najbolji жelijske model da shvatim kako se odvija proces starenja.

"Ukupno, pronašli smo šest novih grupa molekula da uspori hronološkom starenja kvasca," kaže Vladimir Titorenko, je viši autor studije i profesor u odeljenja biologije u Konkordiju. On je izvršena u studiji sa grupom studenata Konkordija i Erik sada izlaze, osnivač Idunn tehnologije, koji je dobio ime po boginji podmlađivanje u nordijskoj mitologiji.

Ovo ima važne implikacije ne samo za usporavanje procesa starenja, nego i za sprečavanje određenih bolesti povezane sa starenja, uključujući i rak.

"Radije nego da se fokusiramo na leиenju pojedinačne bolesti, intervencija na molekularne procese starenja može istovremeno da odloži pojava i progresija poremećaja većina vezane za starost. Ova vrsta intervencije predviđa se da će imati mnogo veći uticaj na zdravog starenja i očekivano trajanje života nego može se realizovati tako tretira pojedinačne bolesti,"kaže da sada izlaze, koji ističe da ovi novi molekuli uskoro će biti dostupna u komercijalnim proizvodima.

"Ovi rezultati da obezbede novih uvida u mehanizme kroz koje hemikalije izdvojene iz određene biljke mogu usporiti biološki starenja," kaže Titorenko.

Jedna od tih grupa molekula je najmoćnije kojim se proširuje na dugovečnost farmakološke intervencije ipak opisano u literaturu: određeni ekstrakt od Kora vrbe.

Kora vrbe je često koristi tokom vremena Hipokrata, kada ljudi savetovali za grickanje da bol i groznicu. Studija je pokazala da to povećava za prosečan i maksimalne hronološkom vek trajanja od kvasca za 47, 5 odsto i 369 odsto, odnosno. Ovo predstavlja veći efekat od rapamycin i metformin, dva najbolja droga poznat po njihovih efekata protiv starenja.

"Ovih šest ekstrate prepoznata kao netoksičan zdravlja Kanade, a već izložba prepoznat zdravstvene povlastice kod ljudi," kaže da sada izlaze.

"Ali prvo, mora da se uradi više istraživanja. To je zato Idunn tehnologija je saradnju sa četiri drugih univerziteta za 6 istraživačkim programima, da odem dalje, kvasac, i radite sa model za životinjske starenja, kao i dva raka modela. "

U studiji, "Otkrića ekstrate biljke koje znatno odloži kvasac hronološkom starenja i imaju različite efekte na definisanje dugovečnost ćelijske procese" je nedavno objavljen u nalogu Oncotarget.