Botanički sastav popraviti raspoloženje – a ti lepa

Botanički sastav popraviti raspoloženje – a ti lepa

Se OSJEĆAŠ potišteno? Da te poprskam od citrus možete perk mrgodna jutro se i kupanje od lavande mogu da umirim čula nakon dugog dana.

Tako može pristupiti maziti se L'Occitane pružala je 40 godina. Francuske kozmetike brend je specijalizovana za smirivanje proizvoda sa botaničke sastojkehttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, četvrtina od njih to je bolje. L'Occitane je Rustan je isporučivani na Filipinima.

"Navedene proizvode izrađujemo sa prirodnihttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png i održivi sastojci potekla iz Provanse, Francusku, Mediteran," objasnio je Anna grejp, obrazovanjehttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png Menadžer za L'Occitane Filipinima. "Istraživanje obavlja se u laboratoriju u Provansi, gde sapun-maker Olivier Baussan osnovana brend 1976."

L'Occitane nosi osnove kupka, mirisi i skincare formulisani da napravi jedan dobri i omiriљem luksuzno. Ovi su proizvodi napravljeni sa naukahttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png i tradicija na umu, kao i na Filipinima, opsluzuje žene koji žele nešto popustljivost i prirodno.

Za proslavu 40 godina svog postojanja, L'Occitane nedavno nas je odveo na "otkrivanje maиji" The farme, veganski hotel u San Benito, Batangas. Kroz jedan instalacijuhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png grupe, grožđa objasnio L'Occitane istorije i da je njeno jezgro vrednosti "poštuje, autentičnosti i sensoriality."  Takođe nam je dao u redu L'Occitane najprodavaniji to, decenijama, stekao je sledbenike po celom svetu.

Isprobavali smo L'Occitane je najbolji proizvodi, i tu su nam top 8 izdvajanja koje mogu da se udruže u tvoja dnevna rutina za wellness.

1. lavanda Foaming kupka za aromatične kupanje pena koja ostavlja kožu gibak i mirisati delikatno. To najbolje radi u vreloj kupki, ali lathers, kao u gel za tuљiranjehttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, takodje. Lavanda je poznata kao "plavo zlato" u Provansi, i penu za kupanje smrdi na blago cvjetni i neћno biljni.

2. Shea maslac krema za ruke. L'Occitane ponosi svojim Ši buter od Borna iz Burkine Faso u Africi. Ova balmly krema je 20% čista shea buter i može da se koristi cela porodica. Ima med, bademovo ekstrate i kokosovo ulje, koje je brzo hrani i hidrira umoran ruke.

3. boћanskog krema. Na Mediteranu, ne postoji u Cvast mali žuti zove immortelle – i nikad ne uvene. L'Occitane prevesti ovaj cvet trajne imovine u boћansku kremu, protiv starenja bestseler. To je lagani dan krema sa SPF 20 ubrizgana organsko immortelle Etarsko ulje koje daje koži sjaj mladalački, blistava.

4. verbena Eau de WC. To je leto u boci. L'Occitane je Verbena parfem je unisex miris koji ostavlja na okrepljujuжe svež mirisni. To je seksi citrus baze od mediteranskog verbena lišće, sa nekim napomenama geranijum i limun. Je u pitanju neki elegantan cistom staklohttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png boca sa jedan list ugravirani verbena.