Konferencija asocijacije Shaanxi biljka izdvoji industrije

Associassion konferencija industrije Shaanxi ekstrakt biljke

22. januara, Љanxi biljka ekstrakt industrija asocijacija održala je osnivačke konferencije, opanaka, a sad i grad lidera i relevantnih Љanxi biljku ekstrakt industrija 520 delegati prisustvovali su sastanku.
Shaanxi je jedan od rodno mesto phytochemistry u Kini, verena u društvu više od 600, proizvodnja više od 2000 vrsta sorte. Sa sve veće skale (15 godina za redom, prosečan rast od 25% godišnje), u industriji trebaju asocijacije, koja se može podesiti industrijske standarde, reguliše u industriji, kao što je raspored industrije u budućnosti, da bi se promoviše zdravom i urednom razvoj industrije. Phytochemistry Udruženje provincija u 62 i kompanije sa naporima, a nastaje u ovom istorijskom trenutku.
Osnivačke konferencije, iz cele zemlje više od 320 phytochemistry preduzeća došao je da čestita, čak 580 ljudi prisustvovalo. Konferencija skale u provincija i čak i Kinezi su sve bez presedana.
Drugog dana akademski BBS, iz "perspektive i izazovi", "veliki podataka", "odgovornost", "phytochemistry trend", "tehnologija" i "phytochemistry inovacija" 6 dimenzije u potpunosti odvijala, suvu robu, obim i dubinu, nije iz neke u provincija, je takođe retka u zemlji.
Shaanxi biljka ekstrate industrijskog udruženja sastoji se od shaanxi bavi biljku ekstrate proizvodnje, upravljanja, upravljanja i tehnologije istraživačka jedinica zajednički postaviti u provinciju neprofitna organizacija socijalne, mnogim preduzećima samodisciplinu uprava udruženja i sredstva za razvoj pod koncept zajedničke saradnje za razvoj i dobitna kombinacija. Shaanxi biljka ekstrakt industrija asocijacija zhi-banda shen u osnivačkom konferencije govor je jaka, ekstrate prirodna biljka je da se održi zdrav život od čip, phytochemistry Udruženje će dovesti ljude da konzumiraju normalno prirodna biljka zdravu hranu i lekove, održavanje kvaliteta života i zdravlja, shen, je takođe ponudila da: izgradnje postrojenja za izdvajanje sadržaja kvalitetne proizvodnje kao misija Udruženja , o razvoju Љanxi phytochemistry u novu orbitu.