Amygdalin

Amygdalin
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Risun biotehnološku Inc je jedan od vodećih svetskih proizvođača ekstrakt Amia voća i dobavljači, dobrodošli da kupi fabriku za nabavku čisto prirodni i 100% prirodna Amia voće ekstrakta niske cene i visok kvalitet.

Amia voće ekstrakt

Ime proizvoda: Ekstrakt Amia voće

Botanički izvor: Phyllanthus emblica L.

Koristi deo: voće

Izgled: Braon puder.

Specifikacija: 10:1

Testirajte metod: TLC-a

medicinske upotrebe Amia ekstrakt voća

Amia, ili Indijanski ogrozd, se koristi u indijanski doktori za mnoge hronične uslova, uključujući kontrolu šećera u krvi.  Amia je Hindi ime dok na sanskritu, termin koji se koristi je Amalaki. Ovo jestivo voće je dobro poznat po svojim visok sadržaj vitamina C i najsnažniji antioksidant aktivnost, jači od mnogih drugih biljaka.

Botanički imena
Botanički imena Amia su Emblica officinalis Gaertn i Phyllanthus emblica.

Amia korist
Iako ajurveda doktori imaju puno iskustva sa upotrebom Amia, mala ljudska istraživanja je dostupna na zapadu. Istraživanje je urađeno sa Amia procenjuje svoju ulogu kao antioksidant, u prevenciji čir, za ljude sa dijabetesom, za mentalne i memorije efekte i prednostima protiv upalno. Nažalost, većina ovo istraživanje je urađeno sa životinjama i ima vrlo malo ispitivanja na ljudima koji nam govore u kojim uslovima ovu biljku je od najviše koristi.

U glodara studije, Amia pronašao da bude od pomoći kao antioksidant, za holesterol i kontrolu šećera u krvi, za uspomenu, a upotreba Amia je pomoglo u odlaganja razvoja dijabetičar katarakte kod pacova.

Antioksidant
Zbog svojih visok sadržaj vitamina C i polifenola, Amia ekstrakt je najsnažniji antioksidant.

Antioxidative aktivnost, polyphenolic sadržaja i anti-glycation efekat neke tajlandski lekovitog bilja, koja se tradicionalno koristi u dijabetičar pacijenata.
Marš medicinsku hemiju. 2009; Kusirisin W, Srichairatanakool S, Lerttrakarnnon P, Lailerd N, Suttajit M, Jaikang C, Chaiyasut C. odeljenje farmaceutske nauke, fakultet APOTEKA, Chiang Mai univerziteta, Chiang Mai 50200, Tajland.
Ethanolic dijelovi 30 Thai lekovitog bilja, koja se tradicionalno koristi kao alternativni tretmani za dijabetes, su ocenjivane za antioxidative aktivnosti. Pet biljaka je imao snažnu antioksidativnu aktivnost: Amia Phyllanthus emblica Lin., Terminalia chebula Retz., Morinda citrifolia Lin., Kaempferia parviflora zid. i Houttuynia cordata Thunb., tim redom. Amia imao jači antioxidative aktivnost nego ostale biljke. Istraga je pokazala da je ukupna polyphenol i sadržaja tanina Amia i sadržaj flavonoid Houttuynia cordata bile su najviše. Rezultati ukazuju da ove biljke su potencijalni izvori od prirodni antioksidansi koji imaju slobodnih radikala talaљkanjem aktivnost i može da se koristi za smanjenje oksidativnih stresa u dijabetes.

Hemijsku i antioksidant evaluacija indijanski ogrozd Amia suplementi.
Phytother resursa januara 2009. Poltanov EA, Shikov AN Dorman Hitlerove omladine, Pozharitskaya dalje, Makarov VG, VP Tikhonov, Hiltunen R. Otvoreno akcionarsko društvo 'Diod', 11a Derbenevskaya Avenija, 113114, Moskva, Rusija.
Ova studija procenjuje hemije i antioksidant svojstva 4 komercijalni Amia voće ekstrate. Sve izvode proizvedena pozitivni odgovori u ukupan fenol, ukupna flavonoid i ukupan tanin esej. Prisustvo pretežno polyphenolic analytes, PR. ellagic i gallic kiseline i corilagin, je potvrđeno.

Amia za holesterol
Uticaj Amia (Emblica officinalis) Gaertn. na hiperkolesterolemiju i Lipidnih peroxidation kod pacova hranio holesterol.
J Nutr Sci Vitaminol (Tokijo). 2005 Dec; 51 (6): 413-8.
Institut za prirodni lek, Toyama medicinskog i farmaceutskog fakulteta, 2630 Sugitani, Toyama, u Japanu.
Efekti Amia na low-density lipoprotein (LDL) oksidacije i holesterol nivoa pod istragom bilo in vitro i u vivo pomoću Cu(2+) izazvanoj LDL oksidacije i hranio holesterol pacovi. SunAmla i etil acetat (EtOAc) izdvojite Amia značajno inhibirana thiobarbituric kiseline (TBA)-nivo reaktivne supstance u u Cu(2+) izazvanoj LDL oksidacije i efekti su bile snažnije od onih sa probucol. Ovi rezultati pokazuju da je taj Amia može biti efikasan za prevenciju ateroskleroze i visoki holesterol.

Dijabetes
Da li je dijabetes kontrolisati dobrotvorna Amia biljka ili Amia izdvojite?
Pokazuje studija u životinje ovu biljnoj bazi da igra ulogu u smanjenju oksidativnih oštećenja od Povisen secer u krvi.

Amia ekstrate smanjiti oksidacioni stres kod streptozotocin izazvanoj dijabetičar pacova.
J medicinsku hranu. Jesen 2005; 8) 3): 362-8. Biografiju-ishrana divizija, Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, moje, Japan
Antioksidant svojstva Amia žalfije i njihovih efekata na oksidacioni stres u streptozotocin izazvanoj dijabetes bili ispitani kod pacova. Amia u obliku ili reklama neutralizovali sredstvo izdvojite SunAmla (Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Japan) ili delić polyphenol i bogat ekstrakt etil acetat je dat oralno za 20 dana da streptozotocin izazvanoj dijabetičar pacovi. Amia izdvaja pokazao jak slobodnih radikala sakupljao aktivnost. Amia je takođe pokazala jaka inhibicija proizvodnje napredne glycosylated end proizvoda. Oralna administracija Amia ekstrate da dijabetičar pacovi neznatno je poboljšana telo gojenje i takođe značajno smanjuju raznih indeksi oksidacioni stres od serum pacovi koji su dijabetes.

Zaštita od zračenja
Uzimanje Amia ekstrakt suplementi bi pomoglo u oni koji radijacijske terapije, ili bi to da zastite ćelije raka koji radijacija pokušava da uništi?

Zaštitni efekat se izdvojite od Emblica officinalis Against Radiation-Induced štetu u miševa.
Integr rak Ter. 2009 Mar; Dћindal A, Soyal D, Sharma A, Goyal P.K. radijacije i rak biologije laboratorija, Departman za zoološkoj, Univerzitet u Rajasthanu, Jaipur, Indija.
Radioprotective efekat Amia ekstrakt je studirao u miševa. Švajcarski albino miševa bili izloženi gama zrake (5 Gy) u odsustvu (kontrola) ili prisustvo (eksperimentalni) Amia ekstrakt, oralno 100 mg/kg telesne težine, jednom dnevno 7 uzastopnih dana. Uzorkom crijevu (ћuи) je bio uklonjen iz miševi i studirao u različitim autopsiju intervalima od 12 sati na 30 dana. Kontrolu životinja, kripte ćeliju populacije, Mitotska ličnosti i villus dužina znatno smanjene su na dan 1; kasnije to počela progresivno povećanje ali jesi ne postignete normalan nivo i u zadnji interval autopsiju. Životinje primanje Amia ekstrakt uoči zračenjem imala veći broj kripte ćelije i Mitotska ličnosti u poređenju sa non-narko-tretirana kontrolu na svim autopsiju intervale. Zračenje životinje rezultirala je doza zavisnog elevacije Lipidnih peroxidation i smanjenje glutation kao i koncentracija catalase u creva u post-zračenjem 1 sat. Nasuprot tome, Amia izdvojite tretman pre nego zračenjem je izazvao značajan iscrpljivanje u Lipidnih peroxidation i elevacije glutation i catalase nivoa.

Koža i kolagen
Ukucati sam pro-kolagen promovisanje i anti-collagenase aktivnosti Phyllanthus emblica ekstrakt miša fibroblaste.
J Cosmet Sci. 2009 Jul-Aug; Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. za fiziologiju, fakultet farmaceutskih nauka, Univerzitet Chulalongkorn, Bangkok, Tajland.
U sklopu za tekuću potragu za roman farmakološke aktivnosti Amia, prisutni studija je pokazala svoje vrste koja ja kolagen promotivnog i anti-collagenase efekti na primarni miša fibroblaste ćelije. Na koncentraciju 0,1 mg/ml, ekstrakt Amia značajno je povećalo je vrsta pro-kolagen biti iskren veća od neočišćeno kontrole. Emblica ekstrakt izazvao približno 7.75-fold veći upišite sam pro-kolagen indukcioni u odnosu na asiaticoside sastojak na poznati biljni kolagen u isti tretman koncentraciju. Amia ekstrakt inhibirana collagenase aktivnost na način zavisi od doze. Ovaj biljni ekstrakt ima obećavajuće farmakološke efekat koji koriste sintezu kolagena i štiti od degradacije i moguće je da je prirodni sastojak protiv starenja.

Sperma zaštitu od toksina i droge
Spermatotoxic efekat ochratoxin i njene amelioration po Emblica officinalis razblaћenog ekstrakt.
ACTA Pol Pharm. 2009 Nov-Dec; Chakraborty D Verma R. toksikologija divizija, odeljenje zoologije, Univerzitet School of Ahmedabad nauka, Univerzitet Gujarat, 380 009, Indija.
Poklon studija je izvršena za procjenu spermatotoxic efekat ochratoxin i to je amelioration Emblica officinalis razblaћenog ekstrakt. Kada muški albino miševa bili tretirani sa ochratoxin. zabeleženo je promene u raznim reproduktivne parametre (spermatozoida, pokretljivosti sperme, sperma održivost i stopi plodnosti), kada se dodatno tretirali su razblaћenog ekstrakta Emblica officinalis (2 mg/životinja/dan za 45 dana) amelioration zabeleženo je u ochratoxin izazvanoj spermatotoxic efekat. Kada normalne ljudske ćelije sperme suspenzija postupali sa ochratoxin (u vitro), zabeleženo je različite morfološke prepravke. Ovo su bili umanjeni dodatno, ako se koristi pravilno razblaћenog ekstrakt Emblica officinalis.

Amia Herba hemija
Ova biljka ima mnoge supstance, uključujući apigenin, gallic kiselina, ellagic kiseline, chebulinic kiseline, quercetin), chebulagic kiselina, corilagin, isostrictiniin, metil gallate i luteolin. Tanina u Amia uključuju Phyllaemblicin B, emblicanin A (37%), emblicanin B (33%), punigluconin (12%) i pedunculagin.

Amia suplement dostupan u trgovinama ili na internetu
Amia dopunili - raj bilje 100% Amia ekstrakt 20:1. Amia voće izdvojite (Phyllanthus emblica) 20:1 (koliko košta 5000 mg potpuno sveže voće) - 250 mg. raj bilje Amia ekstrakt je prirodno izdvojene koristeći samo najbolji kvalitet plodova izrastao u okruženju netaknutih niže planinama Himalaja.

Amia prah koristi
Amia prah je svetlo braon boje je odluиna mirisa. Amia prah prodaje u jednu funtu torbe, ukazao je da koristite jedna kašičica dnevni ili koliko je neophodno

Zdravstveno osiguranje:

To se uglavnom prema hladnog i groznica, kašalj, upalu grla, difterije, žeđ, varenje, bolove u stomaku, hroničnim hepatitisom, hipertenzije, gojaznost, hyperlipidemia, vlaga toplote edem, micturition itd.

COA od na amygdalin

Artikla

Specifikacija

rezultat

metod

Tvorac spojeva

OVDE 98.0%amygdalin

98.50%

HPLC

Organoleptička
Izgled

Puder

U skladu

NIS-A-QC-JEVA-1008

Boja

beo

U skladu

-T5492-GB-2008

Miris

Karakteristika

U skladu

-T5492-GB-2008

Ukus

Karakteristika

U skladu

-T5492-GB-2008

Rastali se koriste

Seme

U skladu

/

Metodom sušenja

Spary sušenja

U skladu

/

Izdvojite rastvor

Voda & etanol

U skladu

/

Fizičkih karakteristika
Иestica veličina (80mesh)

100.0%pass40mesh

U skladu

GB/T 5507-2008

Vlage

< 1.50%

1.10%

GB/T 14769-1993

Sadržaj pepela

< 1.50%

0,25%

AOAC 942.05, 18

Nesposobnost da se rastvori

Rastvorljiva u etanol, metanol i tople vode i sl.

U skladu

Vizuelni

Tačke topljenja

223-226 ℃

224-225.5

GB21781-2008T

Specifične optičke rotacije

-40.0 ° ~-45.0 °

-42.6

GB 613-88

Rastvaraи talog

Eur.Pharm

U skladu

AOAC 986.15, 18

Pesticida

Negativan

U skladu

AOAC 971.21, 18

Teških metala
Ukupno teških metala

< 10.0%ppm

U skladu

USP < 231 >, metod II

Kao

< 2.0%ppm

U skladu

AOAC 986.15, 18

PB

< 2.0%ppm

U skladu

AOAC 986.15, 18

CD-a

< 0.5%ppm

U skladu

AOAC 986.15, 18

HG

< 0.5%ppm

U skladu

AOAC 971.21, 18

Ostataka pesticida
666

< 0.2%ppm

U skladu

GB/T5009.19-1996

DDT

< 0.2%ppm

U skladu

GB/T5009.19-1996

Mikrobiološke test
Ukupna tablica grof

< 1, 000fu/g

90fu/g

AOAC 990.12, 18

Ukupna kvasca ili kalup

< 100fu/g

15fu/g

FDA (BAM) poglavlje 18, 8 Ed.

E. Coli

Negativan

Negativan

AOAC 997.11, 18

Salmonela

Negativan

Negativan

FDA (BAM) poglavlje 5, 8 Ed.


Istraga