Kaempferol

Kaempferol
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Risun Bio-tehnološke Inc je jedan od vodećih proizvođača kaempferol i dobavljačima, dobrodošli da kupi fabriku za nabavku čisto prirodni i 100% prirodni robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. niske cene i visok kvalitet.

Kaempferol

Drugo ime: Kaempferia galanga L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-1-benzopyran-4-one

Specifikacije: Kaempferol98%

Izgled: Lagano žuti kristalni prah.

Testiranje metoda: HPLC

CAS BROJ: 520-18-3

EINECS BR.: 208-287-6

Molekularna formula: C15H10O6

Molekularna težina: 286.24

Zdravstveno osiguranje:

Keampferol je jak antioksidant i pomaže u sprečavanju oksidativnih oštećenja naših ćelija, masti i DNK. Kaempferol izgleda da spreči arterioskleroza ono oksidacije od lipoprotein male gustine i formiranje trombociti u krvi. Studije su potvrdili da taj kaempferol se ponaša kao agent za chemopreventive, što znači da to neke ćelije raka.

Flavonoidima kaempferol i quercetin izgleda da glumim sinergično u smanjenju širenja ćelija ćelije raka, što znači da je kombinovanih tretmana sa quercetin i kaempferol su efikasniji od aditiv efekte svaki flavonoid. Ovo je zaključak iz studija po ML Ackland et al (u Vivo, Feb 2005) pod nazivom "sinergetskih antiproliferative akcija flavonols quercitin i kaempferol u kulturan ljudski rak ćelijskih kultura" ".

Kaempferol može da pomogne da se bore se protiv raka, jer smanjuje otpor ćelija raka na drogu za borbu protiv raka, kao što su vinbalstine i paclitaxel.


Istraga