Кинески и амерички трендови у здравству су се приближили

Кинески и амерички трендови здравствене индустрије су претворили


Под зрелим обрасцем здравствене индустрије, свет у сајму концепта природног, зеленог, здравог живота поправља се скоро скоро сваке године, а целокупна индустрија. Годишња емисија Енгредеа је тако велика изложба. Сваки марш, сунце сија у Лос Ангелесу.

     

Павиљон расте по величини, а чак и читав први спрат хотела Хилтон је у недостатку. У Сједињеним Државама се даје приоритет више од 3000 компанија широм света, укључујући, наравно, да ли је индустрија природних састојака већа у порасту италијанске серије (Индена), ДСМ у Холандији, Француској, фигурама (Натурек), Израелу ЛицоРеду итд. ., Или производи за здравствену заштиту, додатке за храну) молекули јиа луо (Јарров Формула), сад Фоод, Натуре Маде и тако даље заузимају положај павиљона је најзначајнији и показују визуелни утицај штанда, објашњавајући развој Здравствене индустрије.

    

Ако годинама из домаће здравствене индустрије, ослањање на изложбу Енгредеа показује разноликост, вјерује да сви могу да виде основне трендове америчке здравствене индустрије и однос између Кине и Сједињених Држава. Представници медија биљке представили су изложбу како би извукли снажан закључак: здравствена индустрија, Кина, већ је почела да се синхронизује.