Антибактеријска Адхезија бруснице екстракта потврђена

Антибактеријска Адхезија бруснице екстракта потврђена

Две необјављене студије спроведене на Универзитету Рутгерс у Сједињеним Америчким Државама су показали отпор бруснице. Познато је да брусница су богата процианидинс (ПАЦС) и полифенола, и познати за ослобађање уринарног тракта. Подразумева се да је кључ за инфекције антиуринари тракта бруснице је да спречи е. цоли са придржавају уретре. ЕДИ компаније у Сједињеним Америчким Државама поново на конференцији, рекао је Цранберек је нека врста истраживања и развоја од стране БЛ - 10-цханнел ДМАЦ технологију за издвајање, који садржи 15% Тип А процианидинс функционалне материјале, има јаку отпорност на лепљивом ефекат (ААА).

У првом експерименту, истраживачи су открили да у поређењу са обичним екстрактом бруснице, Цранберек у ниској концентрацији (0.23 мг / мл) може имати дејство анти пријањања, ово такође доказује да Цранберек снажан анти адхезије ефекат.

Други експеримент је био мали човек клиничко испитивање. У експерименту, 10 волонтера је Цранберек два пута дневно, један ујутру и увече. Након 3 до 6 сати, сви добровољци се реализују ин виво Цранберек анти адхезије ефекта, скоро половина потрошача за постизање пуног улогу отпора бактеријског адхезију остатку народа такођер достигла више од 50%.

У две студије су показале функционалну активност Цранберек и отворио врата од брусница екстракта, рекао је ЦалБевицке, извршни директор Ени. Конкретно, у Сједињеним Америчким Државама око 10,5 милиона људи развије инфекција уринарног тракта сваке године, а око 800.000 њих такође развија отпорност на антибиотике. У овом случају, брусница екстракт заслужује више пажње.

Да бисте сазнали више о иновативном применом природних састојака, обратите пажњу на "иновација" развој ББС, који треба да се одржи. Је "иновација" развој "иновација" кинеског великог здравствене индустрије у 2017. ће се одржати 25. маја до 26. у Тиањин Тианцхенг ли Иун Хотел. ББС са "Та, где рефакторисање граница" као тема, предмет покрива глобално истраживање функционалних материјала и развој, производња технолошке иновације, Формула честице као што су истраживање и развој производње, истраживање и развој здраве хране и прописа, као и спорту исхрана, мајке и одојчади и здравља жена два ББС, реконструкцију нове просторе и нове функционалне материјале правац развоја.