Како комбинирати инулин са брашном

Како комбинирати Инулин са брашном


У случају првобитне формуле непромењене, према формули која додаје инулин, производ повећаног садржаја дијететских влакана, топлоте, масти и шећера је смањен, укус се није опао. Осим тога, инулин може повећати пухаст укус пекарских производа, нарочито хлебних производа. Одговарајући тестови истичу да је 5% најприкладнијег додатка инулина, када је хлеб најмањи и укуснији. Према релевантним подацима показују да је годишња потрошња печених производа у Немачкој по броју 731, просек кинеског просека 92, ова разлика одражава разлике између кинеске и немачке културе хране, али и одражава будућу индустрију пекарства на домаћем тржишту Велики потенцијал. Додавање инулин производа који решавају здравствене проблеме, али и превазилажење проблема кратких уста.

Тренутна пекарска индустрија у Кини брже од млечне индустрије, укључујући и читаву прехрамбену индустрију, укључујући и темпо развоја. Тренутно највећи потенцијал за развој кинеског пекарског тржишта јесте да млади људи све више желе интернационализовати своје навике у исхрани, прихватити традиционалну кинеску храну и пробати храну из цијелог свијета. Са убрзаним темпом савременог живота, интернационализација све већих, са пробиотичким и пребиотикалним производима за печење је будући развојни правац.


Сусрет брашна и инулина, може се описати како се сусрећу троје мускетара. Компанија Вогард брашна користи јединствену технологију производа од брашна, Цхонгкинг поносом на основу истраживања и развоја инулинских производа, биолошке употребе љубичастог камена у разумијевању компаније о природним производима и формулама за разумијевање хране, савршену комбинацију ове три технологије за стварање Долазак древног римског легионског брашна. Инулинско брашно је само почетак, а потом и више енергије ће бити богато инулинским дијететским влакнима (укључујући и друге природне састојке) до високог брашна као носача, како би се створио јединствени начин исхране.