ФБИЦ изложба посебан извештај: печена храна у азијско-пацифичком послужитеља у развоју златног периода

ФБИЦ изложба посебан извештај: печена храна у азијско-пацифичком послужитеља у развоју златног периода "

ФООДАИЛИ мреже "2017 Глобално Храна и пиће иновације преглед (ФБИЦ)" Конференција о априла 12-13, одржан у Шангају Марриотт Бауер. Овај састанак, држећи се "отворене иновације, дизајн иновација и разоран иновација" концепту, привукла бројне домаће и стране познате хране и пића компаније учествују, укључујући иновацију производа, процеса иновације, материјала иновације и паковања. Поред тога, дегустација производа линк за учеснике у име нула удаљености од прехрамбеној индустрији је како спровести иновације.

微 信 截图 _20170417090031.пнг

У последњих неколико година, пекарска индустрија у свету се убрзано развија, величина тржишта је такође у порасту, нарочито у азијско-пацифичком региону. Уз стално усавршавање потрошње, тржиште је такође константно уводи нове производе, пецива у здравље, исхрану, укуса, удобности и других аспеката иновације и унапређење како би привукли већи број корисника. У исто време, пецива, хлеба и колача и других категорија иновација је возио заједно промовишу развој соде хране.

Азија уведени у златном периоду "

Еуромонитор Интернатионал, према подацима из глобалног печеног тржишта роба величине више од 326 милијарди $ 2016, на другом месту за све врсте амбалаже за храну, други само на млечне производе. Пециво у азијско-пацифичком региону величине тржишта од 60 милијарди $, после Европи и Северној Америци, на свету трећину. Што се тиче азијско-пацифичком региону, колач да се заузме тржишни удео од око 40% највише, затим печења слаткише и хлеб и друге категорије.

Подаци такође показују да је 2011-2016 са 4% укупну годишњу стопу раста од брзог развоја у региону Азије и Пацифика, највећи на свету, у азијско-пацифичком региону у 2020. Очекује се да ће Северној Америци. Европа је највећи светски печење на тржишту, углавном лежи у печење хране за доручак и основна храна, то је тренд у будућности ће бити све очигледније у азијско-пацифичком региону.

微 信 截图 _20170417090353.пнг

Печена тржиште роба скала у азијско-пацифичком региону у 2011-2021 (јединица: милијарди долара)

Од 2016. до 2021. године, Азијско-пацифички регион ће бити пецива у глобалном расту, најјачих области, стопа раста од 3%, далеко већи од 1,7% на глобалном нивоу, поред Кине и Јапана за промоцију, и Дривен од земаља у развоју, као што су Пакистан, Индонезија, Тајланд и Вијетнам и других земаља. Од 2016. до 2021. године, Кина и Јапан раст тржишта ће успорити тамо, углавном зависи од потражње потрошача за производима је већа, а стопа раста Пакистана, највећи раст у Индонезији је највећи. Поред тога, урбанизација и расположиви доходак је печење узрок брзог развоја тржишта, земље у развоју су углавном састоји од лов-енд производима.

Кина у иницијативу раста Азија-Пацифик

У 2016. стопа раста пецива свих паковање хране је био четврти у азијско-пацифичком региону, одмах иза готових јела, супе, житарице за доручак, са до 85% раста из Кине, главни разлози су следећи: млади потрошачи чешће прихватају западну културу и начин живота; Убрзати темпо живота, потрошачи су више склони да за печење хране као резаних замена за храну, као што су пиринач и резанци; Погодност паковању производа, и даље вози развој тржишта.

Кина и Јапан је велики потрошач пецива у азијско-пацифичком региону, укључујући и торти и колача класе производа чине највећи категорију, али постоје очигледне разлике у два тржишта. Кина продаје производе више једнострук, као што је 70% колач је свеж, није паковање; Више од 70% од печења колача се пече ручним продаје продавнице, а затим својим брендовима. Јапанска диверзификација тржишта производа, паковање производа, садржаји и 2020 Зимске олимпијске игре за промоцију паковање производа Појава нове тачке раста; Топ три компаније заузимају 60% од продаје на тржишту, Иамазаки хлеба заузимају 40%, главни је да јапанске компаније стално уводе мешовити тип прекограничних производа.

У погледу канала продаје, Кина дати приоритет са традиционалним продавницама, канали продаје се окрећу у Јапан, Тајван, Хонг Конг супермаркетима и продавницама. Поред тога, утицај традиционалне кинеске пекаре, пећи све већи број великих продавница отворити пекаре, продаје свеже пекарске производе, да промовишу свој раст брендова у исто време, такође може да привуче већи број корисника.

Све врсте "иновација" у тренду

Са повећањем потрошње надоградње, људи јак већа потражња за здравствене производе, у исто време да траже већи квалитет и укус. У лице купаца, предузећа треба да обрате више пажње на иновације производа, као што су сировине за иновације (интегралне житарице, зрно), производња (реформским), продаја (маркетиншке стратегије) и паковању (паковања, више одговара, лепа), итд, како би се приказао нови имиџ за печење хране.