Нови свет, чај пића, природни функционални састојци

А Нев Ворлд чај пића, природне функционалних састојака

Енергетска пића и спавање пића у Сједињеним Америчким Државама је био веома популаран међу потрошачима, у последњих неколико година, произвођачи ће почети да "да се прилагоде на оригинални" ефекат биљних пића, како би се задовољила захтеве здравља већине потрошача је, помаже да се успостави равнотежа координацију унутрашњег притиска и спољне повреде.

微 信 截图 _20170420100339.пнг

Да се прилагоди оригинал може да је тело у стању "унапређених неспецифичних одбране", односно неспецифичног отпор може супротставити штетан фактор, представник укључујући Ганодерма луцидум, гинсенга и друге кинеске траваној медицине. За разлику од конвенционалних биљака, морају да се прилагоде на оригинални дејство биљној медицини има одређену важност, миран, опуштање, а истовремено повећати ментална енергија има значајну улогу.

Сладић је уобичајен да се прилагоди оригиналним биља, се користи у многим чај пића, може максимално улогу координације тела. У поређењу са слатког корена, у наредних неколико година развој више обећава да се прилагоди оригиналним биља је схатавари Индијски шпарога (псеудоним), биљни лек је важна жена у Индији са хранљивим састојцима. Релевантни подаци показују да ће биљни лек у наредних неколико година бити примењен у многим здравственим производима, посебно здравствене производе женске, њен екстракт корен садржи сапонин, алкалоиде и танинске киселину и друге активне супстанце могу боље да промовишу лучење естрогена код жена, повећава енергију тела.

У исто време, биљни лек може да помогне побољшању симптома менопаузе жене, плодности, менструални циклус нормализације, биланс хормона, итд У овом тренутку, биљни чај компанија Куппа већ схатавари извори чај пића, у исто време и на мик сировина као што су ванила, хибискуса.

Куркума и маццха, миљеник тржишта чај пића

Истраживање потрошача, људи потражња за куркума пића и чај пића је веома висок. , Више од 1000 истраживачких радова на указао да куркума има многе здравствене предности, као што су побољшана здравље срца, јетре, циркулацију, бола и запаљења, итд Пхитоцхемистри мост према наводима медија, куркума се користи у производима, као што су безалкохолних пића, smoothies и грицкалице. Пукка компанија у Сједињеним Америчким Државама у 2016. донео куркума чај пића, који такође садржи зелени чај, Светог Василија (за индијске биљној медицини), лимун, итд, Дуал атрибуте како укуса и здравље.

Куркума здравствене тврдње су потврдили многим истраживањима, али је улога коришћења потрошача куркуме није велика, у ствари је због сировина производа је неквалификовани, па произвођачи морају да обезбеде да се производи користе квалитета сировина, Пукка компаније користе за сировине су прошли тест органске сертификације и научних података који би подржали. Пукка, штавише, компанија је покренула у САД тржишту имају Чај од ђумбира пића (три Чај од ђумбира), који такође садржи куркума, је веома популаран међу корисницима, али такође одражава преференце потрошача за Гингер.

У последњих неколико година, маццха почео да популаран на тржишту, посебно чај пића. У односу на већину чаја производа, компанија је покренула су Матцха чаја пића може да пружи јединствене здравствене својства, и са погодност. На пример, смеша Фриед чаја и чаја чај торбу, погоднији да користе од традиционалног маццха праха. Поред тога, чак и ако се пакује у виду маццха, његове садрже полифеноли активне супстанце остала висока.

Маццха обично и друге функционалне материјале су помешани заједно, као што су компаније покренула чај напитак садржи маццха, куркума, слатки корен, коморач и друге чисту сировину, итд .; А пиће је у СРЈ, спеарминт, нане и матцха зеленог чаја заједно.