Ekstrakt semena grožđa

Ekstrakt semena grožđa
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Risun biotehnološku Inc je jedan od vodećih proizvođača ekstrakt semena grožđa i dobavljačima, dobrodošli da kupi fabriku za nabavku čisto prirodni i 100% prirodna grožđa semena ekstrakta niske cene i visok kvalitet.

Grožđa semena ekstrakt

Ime proizvoda: Grožđa semena ekstrakt

Botanički izvor: Vitis Vinifera L.

Koristi deo: Seme

Izgled: Crveno-braon puder.

Specifikacija: 95% Proanthocyanidins; 85% polifenola

Testirajte metod: UV

Pharmacologic aktivnosti

Ljudski slučaj izveštaje i rezultati iz laboratorija i životinjskih studije pokazuju da grejp semena u prahu izdvojite korisno bi bilo da tretiraju srčanih oboljenja kao što su visoki krvi pritisak i visoki holesterol. Ograničavanjem Lipidnih oksidacije, phenolics u semena grožđa može smanjiti rizik od bolesti srca, kao na primer ono agregacije trombocita i smanjivanje upale . Dok takve studije su obećavajuće, potrebno je više istraživanja, uključujući dugoročne studije na ljudima da potvrdi inicijalni zaključci. Na polyphenol koji se nalaze u semena grožđa je resveratol koje mogu ometati rak ćelije rast i širenje, kao i izazove apoptoze, među raznim potencijalni efekti chemopreventive.

Biološku aktivnost

Preliminarna istraživanja pokazuje da grejp semena u prahu izdvojite može imati druga moguće za borbu protiv bolesti svojstva, kao što u laboratoriji modele: (1) rana zarasta –semena grožđa proanthocyanidins indukovanoj vaskularne endotelne rast faktor i ubrzano zarastanje povređenih kože u miševa. (2) na zubu--semena phenolics možda inhibirati metabolizam oralne šećera i retardirani rast određenih bakterija uzrokuje karijesa.  (3) osteoporoza--gustina kostiju ekstrate poboljšane veze i snagu u eksperimentalne životinje. 4) rak--kože grožđa seme proanthocyanidins smanjila tumor brojeve i smanjene rak od papillomas. 5) UV oštećenja kože – dijetetski proanthocyanidinsmože da zaštiti od carcinogenesis i pružaju dopunjavanje za zaštitu kremu.

Pakovanje detalja:

Neto težina: 25Kg na bubanj. Spakovane u dve plastike-torbe sa papir-bubanj napolju ili prema kupcima zahtev. Skladištenje: Skladište u kul, suvo i dobro zatvorenom kontejneru; Dalje od vlage i jako svetlo / toplote. Rok trajanja: 2 godine pod navedeno okruženje.


Istraga